EPDM

EPDM voegbanden worden gebruikt als waterdichte afdichting tussen de gevelplaat en de achterconstructie. Zo kom je EPDM voegband ook tegen voor het afdichten van naden tussen Rockpanel, Trespa en ander gevelplaat types, zoals HPL vezelcement of aluminium composiet.

EPDM Stroken
Met behulp van EPDM stroken kun je je gevel goed wind- en waterdicht maken. EPDM stroken zijn gemaakt van een samenstelling van synthetische rubbers.
Zelfklevende EPDM Stroken
Zelfklevend EPDM is snel en makkelijk aan te brengen.
Lateislabbes
Lateislabbes en EPDM worden gebruikt als flexibele afdichting en spouwafdichting.

EPDM als innovatieve en milieuvriendelijke loodvervanger

Een belangrijke eigenschap van EPDM is de flexibiliteit van het materiaal. Bij EPDM voegbanden komt dit tot uiting in een perfecte afdichting, die gevormd kan worden naar de vorm van de ondergrond. Hierdoor kan een perfecte afsluiting gemaakt worden op verschillende materialen. Ook heeft een hoog elastisch vermogen. Het materiaal beweegt mee met de bouwconstructie, bij temperatuurschommelingen en eventuele werking van de constructie, wat zorgt voor een duurzame afdichting.Op maat gemaakt

EPDM voegbanden kunnen namelijk op maat worden gemaakt, waardoor het materiaal geschikt is voor vrijwel elke aansluiting. Dit is vooral belangrijk bij prefab constructies, waarbij de aansluitingen vaak al van tevoren moeten worden bepaald en geproduceerd. Door de mogelijkheid van op maat gemaakte EPDM voegbanden kunnen deze aansluitingen nauwkeurig worden uitgevoerd, wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid van de constructie.Kortom, iPEX biedt met EPDM voegbanden een flexibele en op maat gemaakte afdichting voor de aansluitingen van daken en gevels. Dit innovatieve alternatief op traditioneel bouwlood is duurzaam, milieuvriendelijk en makkelijk te verwerken.

i-Form EPDM rubber

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.