Industriebouw

IPEX is jouw partner in maatwerk dak- en gevelbevestigingen voor de industriebouw. Wij begrijpen als geen ander dat je als bouwbedrijf streeft naar de beste kwaliteit en dat je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan bij het bouwen van een pand. IPEX levert standaard bevestigingsmaterialen en afdichtingen zoals profielen, schroeven, lijm, verankeringen en EPDM profielen die naadloos aansluiten bij elk bouwproject. Naast deze standaard oplossingen maken we ook gevelconstructies op maat of produceren we private labels voor groothandelaren.

Gevelbekleding bevestigen
Onze maatwerk oplossingen zijn de basis voor het bevestigen van elke gevelplaat.
Achterconstructie.
Achterconstructies zorgen voor de juiste bevestiging van gevelplaten en een fantastisch eindresultaat.
Gevelbevestiging
Het bevestigen van gevelplaten is een cruciale stap in elk bouwproject.

Maatwerk bevestigingen voor de industriebouw

Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan alle eisen binnen de industriebouw en zijn geschikt voor alle soorten dak- en gevelpanelen. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, wij bieden de juiste bevestiging voor uw dak- en gevelpanelen. Van staal tot aluminium en van sandwichpanelen tot vlakke platen, wij leveren maatwerkoplossingen die perfect passen bij jullie bouwprojecten.


Waar andere leveranciers alleen standaard kleuren leveren en maatwerk een probleem is zijn wij hierin juist gespecialiseerd. Zo kijken wij graag met je mee hoe we een product zo kunnen aanleveren zodat het leidt tot een mooi eindresultaat en dat jullie op de bouw snel kunnen werken. Bovendien beschikken wij over een grote voorraad en kunnen snel schakelen bij een eventuele vraag naar meer producten.

Gevelconstructie met panelen

Sterk in standaard- en maatwerk

Met meer dan 25 jaar expertise en kennis zijn wij in staat om je het juiste advies te geven en begeleiden we je bij het kiezen van de juiste bevestigingsoplossing voor jullie project. Op deze wijze dragen onze producten en diensten bij aan de kwaliteit, veiligheid en uiteindelijke uitstraling van jullie project en eindresultaat.

Naast maatwerk zijn wij sterk in standaard werk. Onze specialisten vertellen jullie hier graag meer over.

Hoe helpen we jou aan maatwerk dak- en gevelbevestigingen voor de industriebouw?

Stap 1 - Neem contact op met onze binnendienst met het contactformulier hieronder.

Leg uit waar je tegenaan loopt, hoe snel je geleverd zou willen krijgen en aan welke specificaties jouw project moet voldoen.


Stap 2 - Wij gaan vrijblijvend voor je rekenen

Onze experts gaan aan de slag met jouw wensen en reageren binnen een paar uur de levertijd en prijzen aan je terug per e-mail.

 

Stap 3- Ontvang dak- of gevelbevestiging op maat

Na jouw akkoord gaan wij in onze eigen fabriek aan de slag om de producten te maken die voldoen aan jouw eisen. Daarna ontvang jij jouw levering in gewenste kleur, ponswerk, aantal, verpakking en samenstelling.

Calculatie achterconstructie gevelpanelen

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.