Over IPEX Group

ipex-over-ons-2

IPEX Group ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 25 jaar maatwerk bevestigingssystemen voor de dak- wand- en gevelbouw. Samen met onze klanten werken wij aan de oplevering van prachtige gebouwen, die perfect zijn afgewerkt.

Wij begrijpen dat de bevestigingssystemen zoals schroeven, achterconstructies en afdichtingsmaterialen zoals EPDM noodzakelijk kwaad zijn. Maar wanneer we er toch niet omheen kunnen met z’n allen kunnen we er maar beter iets moois van maken, nietwaar?

Heb je een specifieke wens, dan kijken onze adviseurs graag met je mee hoe we hier vorm aan kunnen geven. Na het vaststellen van de specificaties en het plaatsen van de bestelling kan onze eigen fabriek snel leveren in allerlei samenstellingen of in duizenden kleuren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze werknemers van Ontplooj. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Naast maatwerk producten zijn wij sterk in standaard werk. Jouw voordeel is dat je al jouw producten onder één dak kunt bestellen. Eén aanspreekpunt. Eén leverancier in jullie systeem en een vlotte communicatie, waarin onze adviseurs altijd met je meedenken. Wij zorgen ervoor dat jij je weer op de bouw kunt concentreren.

IPEX is gevestigd aan de Vonderweg 14 in Enter. Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en heeft in deze periode een forse klantenkring opgebouwd. De klantenkring breidt zich uit, zowel internationaal als nationaal profiteren onze relaties van onze kwaliteit en snelle service.