Geventileerde gevel

IPEX is jouw partner in maatwerk dak- en gevelbevestigingen voor de geventileerde gevel. Wij begrijpen als geen ander dat je als bouwbedrijf streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid bij het bouwen van een pand. Daarom bieden wij op maat gemaakte bevestigingsoplossingen, zoals gevelplaat bevestigingen, aluminium profielen, EPDM banden en gevelplaat lijm die naadloos aansluiten bij jullie specifieke bouwprojecten.

Achterconstructie
Maatwerk achterconstructies voor geventileerde gevels.
Gevel bevestiging
Goede bevestiging van geventileerde gevels is essentieel.
Thermische gevel bevestiging
Een goede gevel bevestiging essentieel is voor de juiste thermische waarden.

Elk gebouw is anders...

Elk gebouw is anders en dat is een uitdaging voor jou als leverancier van gevelplaten.


Of het nu gaat om hoogbouw, een kantoor, woningbouw of een ziekenhuis. Per project verschillen de specificaties van bevestigingssystemen. Het is dan vaak ook een hele klus om de bevestigingssystemen in de goede maat en kleur op het juiste moment op de bouw te krijgen.


Misschien herken je het volgende wel:

  • Je vaste leverancier levert alleen standaard kleuren.

  • Over maatwerk wordt altijd moeilijk gedaan.

  • Je haalt bevestigingssystemen bij verschillende leveranciers.

  • Per project moet je alles zelf uitzoeken.

Geventileerde gevel

1 aanspreekpunt voor de bevestiging van geventileerde gevel

IPEX levert al 25 jaar maatwerk dak- en gevelbevestigingen en helpt je om een prachtig gebouw op te leveren voor jouw opdrachtgever. Als totaal leverancier van profielen, bevestigers en afdichtingen voor dak- en gevelbouw werken we samen met onze klanten aan geventileerde gevels.

Na het plaatsen van een bestelling kunnen wij dankzij onze eigen fabriek snel leveren in allerlei samenstellingen of in duizenden kleuren. Bovendien helpt onze binnendienst je graag op weg met het bestellen van de juiste producten en zorgen wij ervoor dat jij je weer op de bouw kunt concentreren.

Hoe helpen wij jou aan een maatwerk geventileerde gevel?

Stap 1 - Vul het contactformulier hieronder in.

Leg uit waar je tegenaan loopt, hoe snel je geleverd zou willen krijgen en aan welke specificaties de open gevel moet voldoen.


Stap 2 - Wij gaan rekenen.

Onze experts gaan aan de slag met jouw wensen en koppelen binnen een paar uur de levertijd en prijzen aan je terug per e-mail.

 

Stap 3- Ontvang dak- of gevelbevestiging op maat.

Na jouw akkoord gaan wij in onze eigen fabriek aan de slag om de producten te maken die voldoen aan jouw eisen. Daarna ontvang jij jouw levering in gewenste kleur, ponswerk, aantal, verpakking en samenstelling.

Calculatie achterconstructie gevelpanelen

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.