i-Form

i-Form is het eigen alternatief van IPEX op bouwlood, dat als waterkering wordt gebruikt in de aansluitingen van daken en gevels. Waar deze voorheen gemaakt werden van lood, bieden wij fabrikanten van prefab constructies met i-Form een op rubber gebaseerd alternatief. I-Form is gemaakt van EPDM en heeft een kern van aluminium strekmetaal. Is waterdicht, flexibel en een milieuvriendelijk rubber dat makkelijk te verwerken is en een langere levensduur heeft dan lood. Redenen genoeg om i-Form als loodvervanger te gebruiken.

Flexibele afdichting
i-Form is onze loodvervanger, omdat we zelf produceren leveren we ook maatwerk en private labels.
Flexibele dakdoorvoering
I-Seal zijn onze EPDM dakdoorvoeren.
EPDM
EPDM voor het afwerken van dak en gevel, eventueel op maat gemaakt bij ons.

Snel en goedkoop prefab constructies bouwen

Als fabrikant van prefab constructies zit je tijdens de productie niet te wachten op bergen afval van half fabricaat. En wens je zo snel mogelijk te fabriceren om kostbare tijd te winnen.


Hoe langer je bezig bent met het maken van jouw prefab constructie, hoe duurder deze wordt. Of het nu gaat om een dakkapel, uitbouw, veranda of panelen. Voor jou als bouwer is het belangrijk dat je materialen in de juiste verhoudingen binnen krijgt, anders verlies je tijd en geld.


Herken je het volgende?


  • Je vaste leverancier levert alleen standaard formaten

  • Over maatwerk wordt altijd moeilijk gedaan

  • Je haalt bevestigingsmaterialen bij verschillende leveranciers

  • Per project moet je alles zelf uitrekenen

i-Form, eigen merk van IPEX

IPEX levert al 25 jaar maatwerk dak- en gevelbevestigingen en helpt je om een prachtig gebouw op te leveren voor jouw opdrachtgever. Met i-Form bieden wij bouwers een maatwerk oplossing als alternatief op traditioneel bouwlood.

Na het plaatsen van een bestelling kunnen wij dankzij onze eigen fabriek snel leveren in allerlei afwerkingen en kleuren. Bovendien helpt onze binnendienst je graag bij bestellen van de juiste producten en zorgen wij ervoor dat jij je weer op de bouw kunt concentreren.

Hoe helpen wij jou aan maatwerk i-Form?

Stap 1 - Bel of mail met onze binnendienst

Leg uit waar je tegenaan loopt, hoe snel je geleverd zou willen krijgen en aan welke specificaties i-Form moet voldoen.


Stap 2 - Wij gaan rekenen

Onze experts gaan aan de slag met jouw wensen en koppelen binnen een paar uur de levertijd en prijzen aan je terug per e-mail.

 

Stap 3- Ontvang jouw i-Form bestelling op maat

Na jouw akkoord gaan wij in onze eigen fabriek aan de slag om de producten te maken die voldoen aan jouw eisen. Daarna ontvang jij jouw levering in gewenste kleur, ponswerk, aantal, verpakking en samenstelling.

Calculatie achterconstructie gevelpanelen

Binnen 3 minuten jouw EPDM op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten hoe wij jou kunnen helpen om jouw productie makkelijker en sneller te maken dankzij maatwerk EPDM.