I-Form

I-Form is het eigen alternatief van IPEX op bouwlood, dat als waterkering wordt gebruikt in de aansluitingen van daken en gevels. Waar deze voorheen gemaakt werden van lood, bieden wij bijvoorbeeld fabrikanten van prefab constructies met I-Form een op rubber gebaseerd alternatief. I-Form is gemaakt van EPDM en heeft een kern van aluminium strekmetaal. Is waterdicht, flexibel en een milieuvriendelijk rubber dat makkelijk te verwerken is en een langere levensduur heeft dan lood. Redenen genoeg om I-Form als loodvervanger te gebruiken.

I-Form onze Loodvervanger
I-Form is onze loodvervanger, omdat we zelf produceren leveren we ook maatwerk en private labels.
Flexibele dakdoorvoering
I-Seal zijn onze EPDM dakdoorvoeren.
EPDM
EPDM voor het afwerken van dak en gevel, eventueel op maat gemaakt bij ons.

Snel en goedkoop prefab constructies bouwen

Samenwerken met IPEX-Group, de producent van de I-Form bouwloodvervanging, bevordert de snelheid en esthetiek van de oplevering van jouw prefab opdracht. Als bouwer van prefab constructies wil je tijdens de productie geen overtollig half-fabrikaat en streef je naar een snelle fabricage om kostbare tijd te besparen.

Ervaar je de volgende uitdagingen?

  • Je vaste leverancier biedt uitsluitend standaard formaten.

  • Maatwerk is altijd een struikelblok.

  • Bevestigingsmaterialen moeten bij verschillende leveranciers worden aangeschaft.

  • Voor elk project moet je alle berekeningen zelf maken.


Door samen te werken met IPEX-Group worden deze hindernissen weggenomen, wat resulteert in een efficiëntere en esthetisch hoogwaardige realisatie van jouw opdracht.

Hoe helpen wij jou aan maatwerk I-Form?

  1. Bel of mail met onze binnendienst. Leg uit waar je tegenaan loopt, hoe snel je geleverd zou willen krijgen en aan welke specificaties I-Form moet voldoen.

  2. Wij gaan rekenen. Onze experts gaan aan de slag met jouw wensen en koppelen binnen een paar uur de levertijd en prijzen aan je terug per e-mail.

  3. Ontvang jouw i-Form bestelling op maat. Na jouw akkoord gaan wij in onze eigen fabriek aan de slag om de producten te maken die voldoen aan jouw eisen. Daarna ontvang jij jouw levering in gewenste kleur, aantal, verpakking en samenstelling.

Calculatie achterconstructie gevelpanelen

Vraag nu gratis jouw I-Form Sample aan.

Wij verzenden jouw sample geheel vrijblijvend en gratis. Zo maak jij kennis met de allerbeste loodvervanger van EPDM.