Flexibele afdichting

Het aanbrengen van flexibele afdichtingen kan een lastige klus zijn, vooral wanneer het gaat om daken, gevels, dakkapellen en schoorstenen. Traditionele loodproducten kunnen problemen veroorzaken, zoals roestvorming, scheuren en lekkages. Dit leidt tot hoge onderhoudskosten en een verminderde levensduur van de constructie. Hier komt i-Form van IPEX om de hoek kijken als de perfecte loodvervanger.

Loodvervanger
I-Form is onze loodvervanger die we zelf produceren en voor jou op maat maken.
Waterdichte Afdichting
i-Form is een eigen fabricaat van IPEX en biedt een alternatief op het traditionele bouwlood, dat als waterdichte afdichting en waterkering wordt gebruikt in de aansluitingen van daken en gevels.
Zelfklevende EPDM Stroken
Zelfklevend EPDM is snel en makkelijk aan te brengen.

Flexibele afdichting die makkelijk en op maat aan te brengen is

i-Form is een flexibele afdichting gemaakt van EPDM rubber, speciaal aluminium strekmetaal en een onderlaag van EPDM rubber met beschermfolie. Deze combinatie zorgt voor een waterdichte en duurzame oplossing. Het materiaal is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden aangebracht op de meest complexe vormen en oppervlakken.


Door de flexibiliteit van het materiaal is het mogelijk om i-Form op maat te maken, waardoor je als fabrikant van prefab constructies minder materiaal verspild en dus goedkoper kunt produceren i-Form is ook bestand tegen extreme weersomstandigheden en zal niet barsten of scheuren zoals traditioneel lood.

Flexibele pijpafdichting

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.