I-Form het alternatief voor bouwlood

Het aanbrengen van flexibele afdichtingen kan een lastige klus zijn, vooral wanneer het gaat om daken, gevels, dakkapellen en schoorstenen. Traditionele loodproducten kunnen problemen veroorzaken, zoals uiloogen, verkleuring, scheuren en lekkages. Dit leidt tot hoge onderhoudskosten en een verminderde levensduur van de constructie. Maak daarom kennis met I-Form van IPEX als de perfecte loodvervanger.

I-Form Loodvervanger
I-Form is onze loodvervanger die we zelf produceren en voor jou op maat maken.
I-form Eigenschappen
Eigenschappen en afwerkingsmogelijkheden van I-Form, jouw ultieme loodvervanger.
I-Form Loketten
Met i-Form kun je lood loketten vervangen door EPDM-loketten

Flexibele afdichting die makkelijk en op maat aan te brengen is

i-Form is een flexibele afdichting gemaakt van EPDM rubber, speciaal aluminium strekmetaal en een onderlaag van EPDM rubber met beschermfolie. Deze combinatie zorgt voor een waterdichte en duurzame oplossing. Het materiaal is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden aangebracht op de meest complexe vormen en oppervlakken.


Door de flexibiliteit van het materiaal is het mogelijk om i-Form op maat te maken, waardoor je als fabrikant van prefab constructies minder materiaal verspild en dus goedkoper kunt produceren i-Form is ook bestand tegen extreme weersomstandigheden en zal niet barsten of scheuren zoals traditioneel lood.

Vraag nu jouw sample van I-Form aan.

Wij versturen snel en geheel vrijblijvend jouw samples van I-Form.