EPDM Loodvervanger

i-Form is de ultieme EPDM-vervanger voor Bouwlood.

Benieuwd naar I-Form? Vraag nu je gratis en geheel vrijblijvende sample aan.

Laat je gegevens achter en wij zullen binnen 48 uur jouw gratis sample versturen naar het opgegeven adres.

Waterdichte Dak- en Gevels met i-Form

Ontvang nu kosteloos een sample van i-Form, dé EPDM Loodvervanger voor dak- en gevelbouw. Specifiek ontwikkeld voor situaties waar vormbaarheid cruciaal is, biedt i-Form een unieke materiaalsamenstelling die zich moeiteloos aanpast aan diverse ondergronden en daarbij zijn vorm behoudt.


Beschikbaar met of zonder volledige verlijming aan de achterkant, met 1 of 2 butyl lijnen. Omdat we zelf produceren, kun je de afwerking en kleur kiezen die perfect aansluiten bij jouw project. Vraag nu een gratis sample aan en ervaar zelf de diverse afwerkingen, kleuren en de moeiteloze vormbaarheid van i-Form.


Vertrouw op de duurzaamheid van i-Form, ondersteund door testresultaten die een levensduur van meer dan 25 jaar aantonen. Claim vandaag nog jouw gratis sample en ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van i-Form.

Samenstelling van i-Form

I-Form, een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel bouwlood, is een flexibele afdichtingsband vervaardigd uit duurzaam EPDM rubber. Met uitstekende waterdichte eigenschappen en flexibiliteit, is het ideaal voor afdichtingstoepassingen in de dak en gevelbouw, terwijl het tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseert.


I-Form is opgebouwd uit drie lagen:

  • Een toplaag, bestaande uit EPDM rubber.

  • Een tussenlaag van speciaal aluminium strekmetaal.

  • Onderlaag van EPDM rubber voorzien van beschermfolie.


Daarnaast is i-Form verkrijgbaar in 3 kleuren zwart, rood en grijs en kan er gekozen worden voor verschillende afwerkingen op de achterzijde; volledig klevend, 1 of 2 butyl plakstrips op de achterzijde. Omdat we zelf produceren zijn speciale afmetingen of afwerkingen mogelijk.

Samenwerken met IPEX

i-Form is een voortreffelijk alternatief voor traditioneel bouwlood en biedt talrijke voordelen. Het materiaal is buigzaam, waterdicht, ecologisch verantwoord en heeft een langere levensduur dan lood. Door i-Form te gebruiken als afdichting, kunnen bouwbedrijven een veilige, efficiënte en duurzame constructie tot stand brengen.


Bij IPEX hebben we een uitgebreid assortiment aan i-Form producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte. Wij staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bouwproject.

Meer informatie over i-Form

direct naar de i-Form pagina
Loodvervanger
Waterdichte Afdichting
Eigenschappen van EPDM