Flexibele dakdoorvoering

Een goede dakdoorvoering is essentieel bij het fabriceren van een prefab houten constructie voor een huis. Het dak is immers het belangrijkste onderdeel van het huis dat bescherming biedt tegen weersinvloeden. Een dakdoorvoering zorgt voor de juiste afvoer van vocht en is van groot belang voor een goede ventilatie van het dak. Bij een prefab houten constructie is het van belang dat de dakdoorvoering goed aansluit op de constructie en lekkages voorkomt. Traditionele loodproducten kunnen echter problemen veroorzaken, zoals roestvorming, scheuren en lekkages. Hier komt i-Form van IPEX om de hoek kijken als de perfecte loodvervanger.

i-Seal
Lees hier alles over i-Seal onze flexibele dakdoorvoer oplossingen.
0129 EPDM Dakdoorvoer
Bekijk hier het product en alle beschikbare afmetingen.

Flexibele dakdoorvoering die makkelijk en op maat aan te brengen is

i-Form dakdoorvoeren zijn bedoeld voor hellende daken met dakpannen of dakshingles als dakbekleding. De i-Form dakdoorvoer bestaat uit een EPDM doorvoer welke flexibel is en een i-Form basis plaat. Dit type dak doorvoer wint steeds meer terrein, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een dak doorvoer met loodslabbe. Voor hogere temperaturen wordt ook gebruik gemaakt van aluminium of roestvaststalen manchetten.


Door de flexibiliteit van het materiaal is het mogelijk om i-Form op maat te maken, waardoor je als fabrikant van prefab constructies minder materiaal verspild en dus goedkoper kunt produceren. i-Form is ook bestand tegen extreme weersomstandigheden en zal niet barsten of scheuren zoals traditioneel lood.

Flexibele dakdoorvoering

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.