Drukverdeelplaten voor Sandwichelementen

03 April 2024

Bij de onzichtbare bevestiging van sandwichpanelen worden drukplaten ingezet om een betere verdeling van de windkrachten te garanderen. Deze techniek voorkomt op lange termijn vervorming rond de bevestigingspunten, wat van cruciaal belang is voor specialisten in de dak- en gevelbouw.

Waarom kiezen voor onzichtbare bevestiging?


Traditionele bevestigingsmethoden kunnen leiden tot zichtbare montagepunten en esthetische nadelen voor uw gebouw. Met onzichtbare bevestiging behoudt uw gevel een strak en naadloos uiterlijk, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van stabiliteit en duurzaamheid.


Voordelen van drukplaten:
  1. Betere verdeling van windkrachten: Drukplaten zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling, waardoor uw sandwichpanelen bestand zijn tegen zware windbelastingen.

  2. Voorkomt vervorming: Door de juiste plaatsing van drukplaten worden vervormingen rond bevestigingspunten geminimaliseerd, waardoor de structurele integriteit van uw gevel behouden blijft.

  3. Esthetisch onopvallend: Onze drukplaten kunnen worden gekleurd in elke gewenste kleur, waardoor ze perfect passen bij uw gevelbekleding en de montage vrijwel onzichtbaar wordt.


Poedercoating op maat voor onopvallende montage

Door de drukverdeelplaten te poedercoaten in elke gewenste kleur, kunnen we ervoor zorgen dat ze naadloos opgaan in de esthetiek van uw gebouw. Of het nu gaat om een subtiele camouflage tegen de achtergrond of om een opvallend accent, de mogelijkheden van gekleurde drukverdeelplaten zijn eindeloos. Het poedercoatingproces zorgt daarnaast ook voor een duurzame afwerking die nog beter bestand is tegen corrosie en weersinvloeden. Wij kunnen uw drukverdeelplaat poedercoaten in elke gewenste kleur.Hier kun je onze leaflet downloaden met alle drukverdeelplaten. En met het formulier hieronder kunt u een sample pakket aanvragen. Wilt u echter meer weten over hoe onzichtbare bevestiging uw project kan verbeteren? Onze experts staan klaar om u te adviseren en oplossingen op maat te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw dak- en gevelprojecten.

Ontdek onze meest verkochte oplossingen:

Vraag nu jouw nieuwe goud aan!

Vraag met het formulier hiernaast een sample pakket aan van drukverdeelplaten.