Kleurrijke Trespa Schroeven.

17 April 2024
Gekleurde popnagels en schroeven voor bedrijfspand CNSTRCT

Bij IPEX zijn we toonaangevend in het poedercoaten van schroeven, met een focus op functionele en esthetisch waardevolle bevestigingsmaterialen voor dak- en gevelbouw.

Gekleurde schroeven in elke gewenste kleur.

We geloven dat zelfs het kleinste detail een groot verschil maakt bij de afwerking van een gevel. Dat is de reden geweest dat er 25 jaar geleden begonnen is met het poedercoaten van bevestigingsmaterialen. Ondertussen zijn we voor veel klanten een vaste partner voor de bevestigingsmaterialen voor de dak- en gevelbouw, niet alleen voor de gekleurde schroeven maar ook voor de drukverdeelplaten, EPDM-profielen en complete achterconstructies. Dankzij ons geavanceerde poedercoatproces kunnen we bevestigingsmaterialen in elke gewenste kleur realiseren, waardoor je volledige vrijheid hebt om je creativiteit te uiten. Zo hebben we ook een speciaal kleurpalet voor Trespa platen ontwikkeld.


Ontdek Trespa kleuren.

Onze meest gevraagde Trespa-kleuren zijn wit, grijs, 7016, bruin, groen, 9001 en 9010. Maar laat je niet beperken door deze selectie, met onze techniek zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we elke kleur leveren die je maar kunt bedenken.


Omdat we al meer dan 25 jaar schroeven kleuren hebben we ondertussen een uitgebreide database opgebouwd met een grote verscheidenheid aan kleuren. En als we de kleur niet hebben ontwikkelen we deze gewoon voor je. Het voordeel van onze database is dat we binnen 2 werkdagen jouw schroeven klaar hebben. 

Kwaliteit ook in samenwerking

Bij IPEX geloven we in samenwerking en inclusiviteit. We werken samen met mensen van de werkvoorziening Ontplooj om onze schroeven te kleuren, wat niet alleen resulteert in hoogwaardige producten, maar ook bijdraagt aan sociale impact en gemeenschapsontwikkeling.

Onze meest verkochte Trespa Schroeven

Gekleurde Schroeven nodig?

Ontdek de mogelijkheden voor jouw gevelproject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw gevelproject kunnen verrijken met onze hoogwaardige schroeven in diverse kleuren.