Gevel bevestiging

Het bevestigen van gevels is een cruciale stap in elk bouwproject. Het laatste wat je wilt, is dat de gevelbekleding onveilig of zelfs instabiel is. Maar we begrijpen dat het vinden van de juiste bevestigingsoplossing een uitdaging kan zijn. Daarom zijn wij er om jouw bouwprojecten te ondersteunen met onze op maat gemaakte gevel bevestigingsoplossingen.

Onzichtbare bevestiging Trespa
Trespa gevelbekleding is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid.
Bevestigen Gevel
Het bevestigen van een gevel is een belangrijke stap in het bouwproces.
Onzichtbare HPL bevestiging
Onzichtbare bevestigingsmethode om HPL gevelbekleding te bevestigen.

Maatwerk gevel bevestiging voor de industriebouw

IPEX is jouw partner van standaard en maatwerk bevestigingen voor gevels in de industriebouw. We begrijpen als geen ander dat een goede gevel bevestiging essentieel is voor de kwaliteit en duurzaamheid van een gevel. Daarom bieden we oplossingen, zoals boorschroeven, afdichtingen, lijm en verankeringen, die perfect passen bij jouw specifieke bouwproject.


Andere leveranciers leveren alleen standaard kleuren leveren of vinden maatwerk een probleem. Wij zijn hier juist in gespecialiseerd. Zo kijken wij graag met je mee hoe we een product zo kunnen aanleveren zodat het leidt tot een mooi eindresultaat. En dat jullie op de bouw snel kunnen werken. Bovendien beschikken wij over een grote voorraad en kunnen we snel schakelen bij een eventuele vraag naar meer producten.

Gevel bevestiging

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.