Achterconstructie voor Trespa

Trespa gevelbekleding is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Het bevestigen van Trespa platen op een gevel vereist echter niet alleen het gebruik van boorschroeven, afdichtingen, lijm, profielen en verankeringen, maar ook een op maat gemaakte achterconstructie om de stevigheid en stabiliteit van de gevel te waarborgen.

Uitdenken van de Trespa gevel achterconstructie

Het uitdenken van een achterconstructie voor Trespa gevelbekleding begint met het bepalen van de grootte en vorm van de gevel en de omgeving waarin de gevel wordt geplaatst. Op basis van deze factoren ontwerpen we een op maat gemaakte achterconstructie die perfect past bij jouw Trespa gevelplaten.

 

We maken gebruik van hoogwaardige materialen en producten om ervoor te zorgen dat de achterconstructie stevig en duurzaam is. Daarnaast houden we rekening met de juiste bevestigingsmethoden, zoals boorschroeven, afdichtingen, lijm, profielen en verankeringen, om de achterconstructie goed vast te zetten en waterdicht te maken.


Bevestigen van de Trespa gevel achterconstructie
Het bevestigen van de achterconstructie begint met het plaatsen van de verankeringen en het aanbrengen van de afdichtingen en lijm op de muur. Vervolgens bevestigen we de achterconstructie aan de muur met behulp van boorschroeven en zorgen we ervoor dat de platen goed aansluiten en er geen openingen zijn.

 

We dekken de randen van de achterconstructie af met profielen om extra stevigheid te bieden en een mooie afwerking te creëren. Afhankelijk van de grootte en vorm van de gevel, kunnen verschillende soorten profielen worden gebruikt, zoals U-profielen en Z-profielen.

 

Het uitdenken en bevestigen van een op maat gemaakte achterconstructie voor Trespa gevelbekleding is een belangrijk onderdeel van het creëren van een veilige, duurzame en mooie gevel. Bij IPEX hebben we 25 jaar ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van maatwerk achterconstructies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten voor het ontwerpen en bevestigen van een achterconstructie voor Trespa gevelplaten. Onze hoogwaardige producten en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Calculatie achterconstructie gevelpanelen

Samenwerken met IPEX

Als fabrikant van maatwerk bevestigingsmethodes van gevelbekleding kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren in het aanbrengen van Trespa gevelplaat op een gevel binnen de industriebouw. Wij hebben 25 jaar ervaring en daarmee de kennis, ervaring en technologie om een op maat gemaakte achterconstructie te ontwerpen en te produceren. Dit zorgt niet alleen voor een stevige en duurzame gevel, maar ook voor een efficiënt en kostenbesparend proces van ontwerp tot installatie. Met een prachtig eindresultaat voor jullie opdrachtgever als gevolg!

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Bekijk andere cases

Achterconstructie in Brussel
Achterconstructie in Brussel
I-facade Gevelconstructie
Schroeven in elke Ralkleur