Achterconstructie voor metalen gevelpanelen

Metalen gevelpanelen zijn een duurzame en stijlvolle optie voor het bekleden van gevels. Om deze panelen stevig te bevestigen en de gevel stabiel te houden, is een op maat gemaakte achterconstructie essentieel. Bij IPEX bieden we hoogwaardige op maat gemaakte achterconstructies voor metalen gevelpanelen die perfect passen bij jouw project.

Uitdenken achterconstructie voor metalen gevenplaten

Het uitdenken van een achterconstructie voor metalen gevelpanelen begint met het bepalen van de grootte en vorm van de gevel en de omgeving waarin de gevel wordt geplaatst. Op basis van deze factoren ontwerpen we een op maat gemaakte achterconstructie die perfect past bij jouw metalen gevelpanelen.


We maken gebruik van hoogwaardige materialen en producten om ervoor te zorgen dat de achterconstructie stevig en duurzaam is. Daarnaast houden we rekening met de juiste bevestigingsmethoden, zoals boorschroeven, afdichtingen, lijm, profielen en verankeringen, om de achterconstructie goed vast te zetten en waterdicht te maken.


Bevestigen van de metalen gevel achterconstructie

Het bevestigen van de achterconstructie begint met het plaatsen van de verankeringen en het aanbrengen van de afdichtingen en lijm op de muur. Vervolgens bevestigen we de achterconstructie aan de muur met behulp van boorschroeven en zorgen we ervoor dat de panelen goed aansluiten en er geen openingen zijn.


We dekken de randen van de achterconstructie af met profielen om extra stevigheid te bieden en een mooie afwerking te creëren. Afhankelijk van de grootte en vorm van de gevel, kunnen verschillende soorten profielen worden gebruikt, zoals U-profielen en Z-profielen.

Calculatie achterconstructie gevelpanelen

Samenwerken met IPEX

Het uitdenken en bevestigen van een op maat gemaakte achterconstructie voor metalen gevelpanelen is een belangrijk onderdeel van het creëren van een veilige, duurzame en mooie gevel. Bij IPEX hebben we 25 jaar ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van maatwerk achterconstructies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten voor het ontwerpen en bevestigen van een achterconstructie voor metalen gevelpanelen. Onze hoogwaardige producten en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.


Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het ontwerpen van een veilige en duurzame achterconstructie die perfect past bij jouw metalen gevelpanelen. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat.

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.