Achterconstructie houten gevelpanelen

Bij het plaatsen van een gevel binnen de industriebouw is het van groot belang om een stevige en duurzame achterconstructie te hebben. Maar hoe breng je zo'n achterconstructie aan en wat is onze rol als fabrikant hierin? In dit artikel bespreken we het proces voor het realiseren van een achterconstructie voor een houten gevel binnen de industriebouw en de voordelen van het samenwerken met ons als fabrikant van maatwerk achterconstructies.

Achterconstructie voor houten gevel ontwerpen

Stap 1

Achterconstructie voor houten gevel ontwerpen

Wij kunnen op basis van de aangeleverde specificaties en eisen een op maat gemaakte achterconstructie ontwerpen die perfect aansluit op jullie bouwproject. In deze ontwerpfase wordt gekeken naar de afmetingen, gewicht en de belasting van de gevel en het bepalen van de optimale afstand tussen de profielen van de achterconstructie. Een fabrikant van maatwerk achterconstructies kan hierbij van onschatbare waarde zijn.

 

Stap 2

Productie van de achterconstructie

Na het ontwerpen van de achterconstructie kan de productie beginnen. Het gebruik van aluminium profielen zorgt voor een lichtgewicht constructie die gemakkelijk te vervoeren en te installeren is. Bovendien is aluminium zeer duurzaam en bestand tegen corrosie, wat zorgt voor een lange levensduur van de gevel. Wij beschikken over de juiste productiemachines en -technieken om een hoogwaardige en duurzame achterconstructie te produceren.

Hierbij combineren wij producten als boorschroeven, afdichtingen, profielen, lijm, verankeringen, drukverdeelplaten en blindklinknagels.

 

Stap 3

Achterconstructie voor een houten gevel monteren.

Bij het aanbrengen van een achterconstructie voor een houten gevel is het van belang dat er tijdens het ontwerp al over nagedacht is. Dat maakt dat het monteren een snelle en relatief simpele klus is. Een ervaren fabrikant, zoals IPEX, van maatwerk achterconstructies is van onschatbare waarde. Wij ontwerpen en maken op basis van uw specificaties en eisen een achterconstructie die perfect aansluit op uw project.

Calculatie houten gevelpanelen

Samenwerken met IPEX

Als fabrikant van maatwerk achterconstructies kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren in het aanbrengen van een aluminium achterconstructie voor een gevel binnen de industriebouw. Wij hebben 25 jaar ervaring en daarmee de kennis, ervaring en technologie om een op maat gemaakte achterconstructie te ontwerpen en te produceren. Dit zorgt niet alleen voor een stevige en duurzame gevel, maar ook voor een efficiënt en kostenbesparend proces van ontwerp tot installatie. Met een prachtig eindresultaat voor jullie opdrachtgever als gevolg!

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.