Aluminium achterconstructie voor gevelpanelen.

Bij het plaatsen van een gevel binnen de industriebouw is het van groot belang om een stevige en duurzame achterconstructie te hebben. Een aluminium achterconstructie biedt hiervoor de perfecte oplossing. Maar hoe brengt u zo'n achterconstructie aan en wat is de rol van een fabrikant van maatwerk achterconstructies hierin? In dit artikel bespreken we het proces van het aanbrengen van een aluminium achterconstructie voor een gevel binnen de industriebouw en de voordelen van het samenwerken met een fabrikant van maatwerk achterconstructies.

Stappen voor het realiseren van een Aluminium Achterconstructie

Stap 1

Aluminium achterconstructie voor een gevel ontwerpen

Bij het aanbrengen van een aluminium achterconstructie is het belangrijk om te beginnen met het ontwerp. Dit omvat de afmetingen en de belasting van de gevel en het bepalen van de optimale afstand tussen de profielen van de achterconstructie. IPEX kan hier als fabrikant van maatwerk achterconstructies van onschatbare waarde zijn. Wij kunnen op basis van jullie specificaties en eisen een op maat gemaakte achterconstructie ontwerpen die perfect aansluit op jullie bouwproject.

 

Stap 2

Productie van de aluminium achterconstructie

Na het ontwerpen van de achterconstructie kan de productie beginnen. Het gebruik van aluminium profielen zorgt voor een lichtgewicht constructie die gemakkelijk te vervoeren en te installeren is. Bovendien is aluminium zeer duurzaam en bestand tegen corrosie, wat zorgt voor een lange levensduur van de gevel. Wij beschikken over de juiste productiemachines en -technieken om een hoogwaardige en duurzame achterconstructie te produceren.

Hierbij combineren wij producten als boorschroeven, afdichtingen, profielen, lijm, verankeringen, drukverdeelplaten en blindklinknagels.

 

Stap 3

Aluminium achterconstructie monteren

Bij het aanbrengen van een aluminium achterconstructie is het belangrijk om te beginnen met het ontwerp. Dit omvat de afmetingen en de belasting van de gevel en het bepalen van de optimale afstand tussen de profielen van de achterconstructie. Een fabrikant van maatwerk achterconstructies kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Zij kunnen op basis van uw specificaties en eisen een op maat gemaakte achterconstructie ontwerpen die perfect aansluit op uw project.

Calculatie aluminium gevelpanelen

Samenwerken met IPEX

Als fabrikant van maatwerk achterconstructies kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren in het aanbrengen van een aluminium achterconstructie voor een gevel binnen de industriebouw. Wij hebben 25 jaar ervaring en daarmee de kennis, ervaring en technologie om een op maat gemaakte achterconstructie te ontwerpen en te produceren. Dit zorgt niet alleen voor een stevige en duurzame gevel, maar ook voor een efficiënt en kostenbesparend proces van ontwerp tot installatie. Met een prachtig eindresultaat voor jullie opdrachtgever als gevolg!

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Onze Recente cases

Alle cases
Gekleurde Blindklinknagels en schroeven
Gevelconstructie met i-Facade
Dak en gevelschroeven in IJsland