i-Seal dakdoorvoeren

EPDM dakdoorvoeren zijn geschikt voor het water- en luchtdicht afdichten van antenne, lucht- en rookgaskanalen op dak- en wandoppervlakten. Deze rubberen dak doorvoeren of rubber mancheten worden veelvuldig gebruikt voor daken. Zowel voor hellende, vlakke als voor geprofileerde daken (bijvoorbeeld golfplaten) worden EPDM dakdoorvoeren gebruikt.

i-Seal dakdoorvoering die makkelijk en op maat aan te brengen is

i-Seal dakdoorvoeringen zijn EPDM doorgevoerde manchenten, die op maat gemaakt kunnen worden en die over een doorvoer getrokken kunnen worden. De basis van deze dakdoorvoeringen kunnen worden geschroefd op onderliggende stalen dakbekleding. Deze combinatie zorgt voor een waterdichte en duurzame oplossing. Speciaal geschikt voor metalen daken en geschikt voor hellende daken met dakpannen en shingles. Flexibele dakdoorvoer compleet uit EPDM met i-Form® basisplaat en plakrand aan de onderzijde. Geschikt voor daken met keramische dakpannen en verschillende dakhellingen.

i-Seal

Samenwerken met IPEX

EPDM dakvoeren is één van de producten uit het assortiment van IPEX. IPEX levert en produceert achterconstructies, bevestigingsmateriaal en afdichtingsmaterialen voor dak- en gevelbouw uitsluitend aan bedrijven en groothandels.


Zo vind je onze EPDM dakdoorvoeren terug als private label of als gemonteerd prefab onderdeel in de dak- en gevel bouw. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bouwproject.

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Onze cases

Meer cases
Gouden Gevelbekleding voor Hallz.nl
Dak- en gevel schroeven
Gekleurde popnagels en schroeven