EPDM Voegbanden

EPDM-voegbanden zijn een essentieel onderdeel van hoogwaardige bouwprojecten, met name bij de bevestiging van HPL, vezelcement en mineraalplaten. Deze voegbanden staan vermeld in verwerkingsvoorschriften van deze platen en bieden bescherming voor een houten achterconstructie. Ze beschermen ook de gevelbekleding tegen het aftekenen van de houten constructie en zorgen voor een zwarte voeg.

Toepassingen van EPDM Voegband

Naast dakgoten zijn EPDM-voegbanden ook ideaal voor het wind- en waterdicht maken van daken, gevels, naden, voegen en aansluitingen. Ze worden vaak gebruikt als afdichting bij de montage van dakramen, dakkapellen en tussen gevelplaten en de achterconstructie.


Waarom kiezen voor EPDM Voegband:

Onze klanten kiezen vaak voor EPDM-voegbanden vanwege verschillende redenen, waaronder:

  1. Tegengaan van houtrot

  2. Uitvlakken van oneffenheden van het houten regelwerk

  3. Reductie van trillingen

  4. Bescherming van de gevelplaat tegen zuren uit het hout

  5. Waterkering

  6. Contactonderbreking

  7. Voorkoming van strepen op de gevelplaat door vochtonttrekking vanuit het houten regelwerk


Zelfklevende en niet-klevende opties:

Wij bieden een breed assortiment aan EPDM-voegbanden die zowel zelfklevend als niet klevend geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u de juiste optie kiezen die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Onze meest verkochte voegbanden.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste EPDM voegband voor uw project? Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar de beste oplossing voor uw dak- en gevelbouwprojecten.