Zichtbare bevestigingsmethodes

Het gebruik van de juiste zichtbare bevestigingsmethode is cruciaal bij het bevestigen van een open gevel. Bij het kiezen van de juiste bevestigingsmethode is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren zoals de grootte en het gewicht van de gevelpanelen, de weersomstandigheden en het type gebouw.

Zichtbare bevestigingsmethode i-Facade

Een van de opties voor zichtbare bevestigingsmethoden zijn blindklinknagels. Dit type bevestiging is vooral geschikt voor gevelpanelen die niet al te groot en zwaar zijn en biedt een stevige bevestiging. Een andere optie is het gebruik van klemmen, die vooral geschikt zijn voor grotere en zwaardere panelen. Schroeven zijn ook een veelgebruikte bevestigingsmethode en zijn vooral geschikt voor panelen van middelgroot formaat.


Daarnaast zijn er ook speciale bevestigingssystemen beschikbaar, zoals plaathaken en lijmsystemen uit de i-Facade collectie van IPEX. Deze systemen bieden een stevige bevestiging en zijn geschikt voor verschillende soorten gevelpanelen. Zo is er bijvoorbeeld een systeem voor gevelplaten en cassettes, maar ook voor de bevestiging van keramische tegels.


Advies bevestigingsmethode i-Facade

Bij het adviseren van zichtbare bevestigingsmethoden is het belangrijk om rekening te houden met de wensen van de klant en de esthetiek van het gebouw. Sommige klanten vinden een zichtbare bevestigingsmethode juist mooi, terwijl anderen juist de voorkeur geven aan een onzichtbare bevestigingsmethode. Het is daarom belangrijk om de verschillende opties te bespreken en de klant te adviseren over de beste optie voor hun specifieke situatie.

Trespa onzichtbaar bevestigen

Samenwerken met IPEX

Kortom, zichtbare bevestigingsmethoden bieden een stevige en betrouwbare manier om gevelpanelen te bevestigen en er zijn verschillende opties beschikbaar om aan de wensen van de klant te voldoen. De i-Facade collectie van IPEX biedt speciale systemen die geschikt zijn voor verschillende soorten gevelpanelen en die een esthetische uitstraling bieden. Door het gebruik van de juiste zichtbare bevestigingsmethode kan een open gevel een prachtige toevoeging zijn aan elk gebouw.

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Bekijk andere cases

Achterconstructie in Brussel
Achterconstructie in Brussel
Gekleurde nagels en schroeven
Dak- en Gevelschroeven IJsland