Onzichtbare bevestigingsmethodes

Onzichtbare bevestigingsmethodes voor gevelbekleding zijn tegenwoordig populairder dan ooit tevoren. Deze methode zorgt voor een strakke, moderne uitstraling van de gevel en maakt de schroeven en klemmen onzichtbaar, waardoor de gevel er nog fraaier uitziet. Maar hoe werkt deze methode eigenlijk?

Onzichtbare bevestigingsmethodes i-Facade

i-Facade biedt diverse onzichtbare bevestigingssystemen voor het bevestigen van gevelplaten en cassettes, en zelfs voor de bevestiging van keramische tegels. Deze systemen maken gebruik van een lijmsysteem, blindklinknagels, klemmen, schroeven of plaathaken. Het voordeel van deze systemen is dat er geen zichtbare schroeven en klemmen zijn, waardoor de gevel een strakke uitstraling krijgt. Bovendien zijn deze systemen erg stevig en duurzaam.


Wanneer je kiest voor onzichtbare bevestigingsmethodes voor het bevestigen van een open gevel, is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de gevelbekleding en de onderconstructie. Zo kan de juiste methode en materiaal gekozen worden voor de meest stevige en veilige bevestiging.


Met het gebruik van onzichtbare bevestigingsmethodes is het mogelijk om een strakke en moderne uitstraling te geven aan je gevel. i-Facade biedt diverse systemen die het mogelijk maken om gevelplaten, cassettes en keramische tegels onzichtbaar te bevestigen. Met deze systemen ben je verzekerd van een duurzame en stevige bevestiging van je gevel.

Trespa onzichtbaar bevestigen

Samenwerken met IPEX

Elk project is uniek en daarom kan het nodig zijn om bevestigingen op maat te maken voor gevelbekleding. Bij IPEX hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en leveren van op maat gemaakte onzichtbare bevestigingsmethoden voor open gevelbekleding. Onze engineers denken graag met je mee om tot de beste oplossing te komen voor jouw project.


Met de juiste onzichtbare bevestiging kan gevelbekleding jarenlang mee gaan en zorgen voor een mooie uitstraling van de gevel. Kies daarom altijd voor een bevestigingsmethode die past bij jouw specifieke situatie en vraag bij twijfel om advies van experts.

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Onze cases

Meer cases
Gouden Gevelbekleding voor Hallz.nl
Dak- en gevel schroeven
Gekleurde popnagels en schroeven