B-onderdelen

Als fabrikant van i-Facade® hebben wij een pakket aan B-onderdelen waaruit gekozen kan worden bij het bevestigen van een achterconstructie ten behoeve van gevelbekleding. Het is afhankelijk van de soort gevel welke B-onderdelen we kiezen. Ons team denkt en calculeert heel graag met je mee om de juiste producten te selecteren die bijdragen aan een stevig, veilig en mooi eindresultaat.

Verschillende i-Facade B-onderdelen

Ons i-Facade® portfolio bestaat uit diverse B-onderdelen, zoals boorschroeven, klemmen of profielen. Denk hierbij aan drillmate en trusshead. Ook bieden we verschillende tegelklemmen, EPDM, voegprofiel, draagprofiel, klemmen, contactonderbrekers, plaathaken, start profielen, montage hulpstukken, voegklemmen, montage schroeven, beugels, plaatsteunen, T-profielen, L-profielen, Z-profielen, Omega profielen, drukrubber, afstandhouders voor schroeven en ander speciale bevestigers die noodzakelijk zijn om de i-Façade achterconstructie te monteren.

B-onderdelen

Samenwerken met IPEX

Als fabrikant van maatwerk bevestigingsmethodes van gevelbekleding kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren in het aanbrengen van open gevelbekleding.


Wij hebben 25 jaar ervaring en daarmee de kennis, ervaring en technologie om een op maat gemaakte achterconstructie te ontwerpen en te produceren. Dit zorgt niet alleen voor een stevige en duurzame gevel, maar ook voor een efficiënt en kostenbesparend proces van ontwerp tot installatie. Met een prachtig eindresultaat voor jullie opdrachtgever als gevolg!

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Bekijk andere cases

Alle cases
Achterconstructie in Brussel
Gekleurde schroeven
i-Facade