Thermische gevel bevestigen

Thermische gevels vormen een belangrijk element bij de energieprestaties van gebouwen. Het is daarom van groot belang dat gevels op de juiste manier bevestigd worden. IPEX biedt verschillende bevestigingsmethodes aan om bij te dragen aan de juiste thermische waarden van een gevel. Verschillende profielen en bevestigingsmaterialen worden gebruikt om de gevelpanelen te bevestigen met daarachter het isolatiemateriaal. Afhankelijk van het materiaal en de afstand van de gebruikte profielen wordt de thermische waarde van het gebouw medebepaald. Samen met jullie kijken we naar de materialen en de gewenste thermische waarde en vervolgens kijken we bij IPEX naar de benodigde achterconstructie.

Advies over bevestigingsmethodes van thermische gevels

Bij het adviseren van bevestigingsmethoden waarbij de thermische waarden bepalend zijn is belangrijk om te kijken naar de specifieke eigenschappen van de gevelpanelen en de achterliggende constructie.


IPEX heeft ruime ervaring in het adviseren van bevestigingsmethodes waarbij de thermische waarde optimaal is. Hiervoor bieden wij een breed scala bevestigingsoplossingen aan, door de juiste bevestigingsmethode te kiezen, kan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van de gevel worden verbeterd.

Trespa onzichtbaar bevestigen

Samenwerken met IPEX

IPEX is fabrikant van op maat gemaakte bevestigingsmethoden voor gevelbekleding. Met 25 jaar ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van maatwerk achterconstructies, bieden wij een efficiënt en kosteneffectief proces van ontwerp tot installatie. Als je geïnteresseerd bent in onze producten en diensten voor het bevestigen van platen op een gevel, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het realiseren van je project en het creëren van een veilige, duurzame en mooie gevel die voldoet aan al je wensen en eisen. Bij IPEX bieden we hoogwaardige producten en diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Bekijk andere cases

Alle cases
Achterconstructie in Brussel
Gekleurde schroeven
i-Facade