Aluminium profielen bevestigen

Het bevestigen van gevelbekleding met aluminium profielen is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en veelzijdigheid van het materiaal. Er zijn verschillende soorten aluminium profielen die gebruikt kunnen worden om gevelbekleding te bevestigen, waaronder Hoekprofielen, Z-profielen, Omega profielen, voegprofielen en startprofielen. Door het op maat laten maken van deze profielen, kun je ervoor zorgen dat ze perfect passen bij jouw specifieke bouwproject.

Gebruik van aluminium profielen

Aluminium profielen worden gebruikt om gevelbekleding te bevestigen aan de gevel en bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere bevestigingsmethoden. Een van de voordelen is dat aluminium profielen licht van gewicht zijn, wat het installatieproces vereenvoudigt. Daarnaast bieden ze een sterke ondersteuning voor de gevelbekleding en zorgen ze voor een strakke en professionele afwerking.


Soorten aluminium profielen

Er zijn verschillende soorten aluminium profielen die gebruikt kunnen worden om gevelbekleding te bevestigen, elk met hun eigen unieke voordelen en toepassingen. Zo zijn hoekprofielen geschikt voor het bevestigen van gevelbekleding op hoeken en randen, terwijl andere profielen zorgen voor een strakke afwerking tussen gevelpanelen. Z-profielen zijn ideaal voor het bevestigen van gevelbekleding op schuine oppervlakken, terwijl Omega profielen een sterke ondersteuning bieden voor zware gevelbekleding.


Op maat gemaakte aluminium profielen

Een van de grootste voordelen van het gebruik van aluminium profielen voor het bevestigen van gevelbekleding is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Dit betekent dat je ze precies kunt laten passen bij jouw specifieke bouwproject en dat je de gewenste afmetingen en afwerking kunt kiezen.


Kies voor aluminium profielen voor jouw gevelbekleding

Aluminium profielen bieden een sterke, duurzame en professionele oplossing voor het bevestigen van gevelbekleding aan de gevel. Door het op maat laten maken van de profielen kun je ervoor zorgen dat ze perfect passen bij jouw bouwproject en zorgen voor een strakke en professionele afwerking. Kies voor aluminium profielen voor een sterke en duurzame bevestiging van jouw gevelbekleding!

Trespa onzichtbaar bevestigen

Samenwerken met IPEX

IPEX is een fabrikant van op maat gemaakte bevestigingsmethoden voor gevelbekleding. Met 25 jaar ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van maatwerk achterconstructies, bieden wij een efficiënt en kosteneffectief proces van ontwerp tot installatie.


Als je geïnteresseerd bent in onze producten en diensten voor het bevestigen van platen op een gevel, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het realiseren van je project en het creëren van een veilige, duurzame en mooie gevel die voldoet aan al je wensen en eisen. Bij IPEX bieden we hoogwaardige producten en diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.

Bekijk andere cases

Alle cases
Achterconstructie in Brussel
Gekleurde schroeven
i-Facade