Achterconstructie

IPEX is jouw partner van standaard en maatwerk achterconstructies voor geventileerde gevels. We begrijpen als geen ander dat een goede achterconstructie essentieel is voor de kwaliteit en duurzaamheid van jouw open gevel. Daarom bieden we oplossingen, zoals gevelplaat bevestigingen, aluminium profielen, EPDM banden en lijm, die perfect passen bij jouw specifieke bouwproject.

Achterconstructie houten gevel
Een goede achterconstructie is juist bij de bevestiging van houten gevel panelen belangrijk.

Maatwerk achterconstructies voor geventileerde gevels

Onze achterconstructies zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen voor het opleveren van een open gevel en zijn geschikt voor alle soorten gevelbekleding. Of je nu werkt aan grote of kleine projecten, wij bieden de juiste oplossing voor jouw geventileerde gevel. Onze achterconstructies zorgen voor een perfecte afstemming tussen de gevelplaten en de achterconstructie, wat zorgt voor een fantastisch eindresultaat voor jouw opdrachtgever.

Waar andere leveranciers alleen standaard kleuren leveren en maatwerk een probleem is zijn wij hierin juist gespecialiseerd. Zo kijken wij graag met je mee hoe we een product zo kunnen aanleveren zodat het leidt tot een mooi eindresultaat en dat jullie op de bouw snel kunnen werken. Bovendien beschikken wij over een grote voorraad en kunnen snel schakelen bij een eventuele vraag naar meer producten.

Gevel bevestiging

Binnen 3 minuten jouw bevestigingsoplossing op maat.

Ontdek samen met één van onze experts binnen drie minuten de bevestigingsoplossing die past bij jouw behoefte.