Schroeven voor gevelbekleding Relaishuis in Roermond

Schroeven voor gevelbekleding Relaishuis in Roermond

Een relaishuis is een gebouw dat gebruikt wordt voor de bediening van electriciteits- of gasnetwerken. VPT Versteeg kreeg opdracht om een relaishuis in Roermond aan te kleden door middel van mooie lamellen van Cortenstalen. IPEX werd gevraagd om de schroeven voor de gevelbekleding te leveren in dezelfde kleur als de lamellen.

Een relaishuis, ook wel een relaisstation genoemd, is een gebouw dat wordt gebruikt voor de bediening en controle van elektriciteits- of gasnetwerken. Het wordt gebruikt om elektriciteit of gas van een hoogspanningstransmissie- of distributienetwerk te regelen, te meten en te beschermen. Dit omvat het verdelen van energie naar verschillende gebieden en het beschermen van het netwerk tegen overbelasting.


Relaishuizen zijn vaak grote gebouwen met veel technische installaties, zoals transformatoren, schakelaars en meetapparatuur. Ze zijn vaak gelegen in industriële gebieden of op andere afgelegen locaties, zoals bij hoogspanningsmasten of in de buurt van elektriciteitscentrales.


Gevelbekleding met lamellen van Cortenstalen


VPT Versteeg kreeg opdracht om een relaishuis in Roermond aan te kleden door middel van mooie lamellen van Cortenstalen. De lamellen zorgen voor een hele stoere uitstraling van het relaishuis. Het gevelsysteem is speciaal voor dit project ontwikkeld.


Schroeven gevelbekleding in dezelfde kleur


IPEX werd benaderd om de schroeven te leveren in dezelfde kleur als de lamellen van Cortenstalen. Doordat de schroeven dezelfde kleur hebben als het gevelsysteem ontstaat een mooi gebouw waarvan de afwerking tot in detail is vervaardigd.

IPEX Group specialist in bevestigingssystemen


IPEX levert al meer dan 25 jaar standaard bevestigingsmaterialen en afdichtingen zoals profielen, schroeven, lijm, verankeringen en EPDM profielen die naadloos aansluiten bij elk bouwproject. Naast deze standaard oplossingen maken we ook gevelconstructies op maat of produceren we private labels voor groothandelaren.


Na het plaatsen van een bestelling kunnen wij, dankzij onze eigen fabriek, snel leveren in elke gewenste samenstelling en kleur. Bovendien helpt onze binnendienst je graag op weg met het bestellen van de juiste producten en zo zorgen wij ervoor dat jij je op de bouw kunt concentreren.


Neem nu contact op met onze binnendienst door een berichtje achter te laten.