Gevelbevestiging in gouden kleur voor bedrijfspand Halzz.nl

Gevelbevestiging in gouden kleur voor bedrijfspand Halzz.nl

Bij toeval zag Rob Bijsterbosch een nieuwe kleur goud op een bedrijfspand in Utrecht. "Dat wil ik ook", dacht hij. En zo geschiedde. Zijn nieuwe bedrijfspand in Hattemerbroek werd uitgevoerd met Seren Midas gevelplaten. IPEX mocht de gevelbevestiging leveren in diezelfde Seren Midas kleurstelling met een prachtig eindresultaat als gevolg.

Hallz.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfspanden in de ruimste zin van het woord. Dankzij de ontwikkeling van verschillende, unieke concepten en in systeemhallenbouw onderscheidt Hallz zich naar eigen zeggen van de concurrentie, doordat zij hierdoor bedrijfshallen kunnen opleveren tegen elke gewenste vorm, afmeting en tegen elk budget.

In 2020 heeft Hallz een nieuw, eigen kantoor in gebruik genomen op het moderne industriepark H20 in Hattemerbroek. Een absolute toplocatie langs de A28. De stijl die gebruikt is voor de kantoren met een oppervlakte van 1200 m² is Hotel Chique. De werknemers van Hallz kunnen vanaf nu werken in een luxe, huiselijke sfeer. Zo’n omgeving stimuleert de creativiteit!Gevelbevestiging in Seren Midas Gold van Tata


Voor de buitenzijde van het pand heeft eigenaar Rob Bijsterbosch besloten om te kiezen voor een hele nieuwe kleur goud. De kleur Seren Midas Gold van Tata Steel was in 2020 nog maar net op de markt in Nederland. Rob zag deze kleur bij een gebouw in Utrecht voor het eerst en werd zodoende getriggerd. De firma SCH Holland uit Nijkerk werd ingeschakeld om de gevelplaten te leveren in een specifiek puntprofiel. Waar de rollen door Tata Steel in een standaard breedte van 1.24m aangeleverd werden heeft SCH Holland deze bewerkt tot een passend profiel voor Hallz.


Boorschroeven met afdichtingsrichting als gevelbevestiging


Hallz is al jarenlang klant bij IPEX, dus voor de gevelbevestiging van de platen van zijn eigen pand was het voor Rob de logische stap om IPEX te bellen. De kleur van de gevelplaten was nieuw op de markt en zodoende mocht IPEX aan de slag om tot de besten passende kleurenmix te komen. Dat is precies waar IPEX in gespecialiseerd is en na het opsturen van een sample werd de bestelling voor laagbolkop boorschroeven (verzinkt) geaccordeerd. Hierbij is een afdichtingsring naar keuze toegevoegd door Rob. De trussheads werden gecombineerd met blindklinknagels, waarvan de kop ook gepoedercoat werd met de unieke gouden Seren Midas Gold kleur.


Het resultaat is een kantoorpand dat voor een deel in Seren Midas Gold is opgeleverd en prachtig is afgewerkt. Bij deze bedanken wij Rob Bijsterbosch en zijn bedrijf Hallz.nl voor het in ons gestelde vertrouwen. En wij hopen nog heel vaak als leverancier samen op te trekken!


IPEX Group specialist in gevelbevestiging in kleur


IPEX levert al 25 jaar maatwerk dak- en gevelbevestigingen en helpt je om een prachtig gebouw op te leveren voor jouw opdrachtgever. Na het plaatsen van een bestelling kunnen wij dankzij onze eigen fabriek snel leveren in allerlei samenstellingen of in duizenden kleuren. Bovendien helpt onze binnendienst je graag op weg met het bestellen van de juiste producten en zorgen wij ervoor dat jij je op de bouw kunt concentreren.