Gekleurde blindklinknagels en schroeven voor bedrijfspand CNSTRCT

Gekleurde popnagels en schroeven voor bedrijfspand CNSTRCT

CNSTRCT uit Den Bosch helpt retailers met de groei van hun merk en vastgoedinvesteerders met het maximaliseren van rendement op hun vastgoed middels de bouw van ruimtes met prachtige werk-, woon- en verblijfssferen. Metal Bouwkonsort mocht het bedrijfspand van CNSTRCT opknappen en gebruikte hierbij gekleurde blindklink-nagels en schroeven van IPEX.

Op 11 juni 2022 werd het nieuwe pand van CNSTRCT in Den Bosch geopend door Jack Mikkers, de burgermeester van Den Bosch. Het nieuwe hoofdkantoor is een moderne, inspirerende werkplek geworden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, van elkaar kunnen leren en samenwerken.


De uitbreiding en vernieuwing van het pand is ontworpen door KING KONGS en Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn BV. Zij ontwierpen een indrukwekkend design waar functionaliteit, openheid, vergroening en verduurzaming hand in hand gaan. Metal Bouwkonsort werd gevraagd om de renovatie van het bestaande pand aan de buitenzijde te verzorgen.

"Er is een compleet nieuwe uitstraling gegeven aan het bestaande pand middels een flinke opknapbeurt. Het pand heeft een hele nieuwe look gekregen met het leveren en plaatsen van Karrier panelen van Kingspan in de kleur RAL7021."


"Bij IPEX hebben wij bevestigingsmiddelen zoals gekleurde popnagels en schroeven afgenomen die we toegepast hebben binnen zetwerken. Denk hierbij aan overzetdorpels, daklijsten en afwerkhoeken. Dit hebben wij ook toegepast binnen het renovatietraject van CNSTRCT. We zijn erg blij met het meedenken van het team van IPEX, de snelle leveringen en de prettige communicatie hieromtrent."

IPEX Group specialist in bevestigingssystemen


IPEX levert al 25 jaar maatwerk schroeven voor gevelbekleding en helpt je om een prachtig gebouw op te leveren voor jouw opdrachtgever. Na het plaatsen van een bestelling kunnen wij dankzij onze eigen fabriek snel leveren in allerlei samenstellingen of in duizenden kleuren. Bovendien helpt onze binnendienst je graag op weg met het bestellen van de juiste producten en zorgen wij ervoor dat jij je weer op de bouw kunt concentreren.