Een succesvol project, O|2 Labgebouw, Vrije Universiteit Amsterdam

Wij zijn trots op onze bijdrage aan het indrukwekkende O|2 Labgebouw van de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar we als IPEX Group hebben samengewerkt om een exceptioneel resultaat te behalen.

Voor de gevelbekleding hebben we met zorg gekozen voor de hoogwaardige 8 mm Abet HPL gevelplaat, ondersteund door ons geavanceerde IPEX C037 systeem dat naadloos werd gemonteerd op HSB wanden. De keuze voor IPEX als partner was gebaseerd op ons vermogen om een totaalpakket aan te bieden, waarbij we niet alleen een grondige statische berekening verzorgden, maar ook een op maat gemaakte achterconstructie ontwikkelden.

Een van de opvallende kenmerken van onze samenwerking was de levering van een uitgebreid assortiment accessoires. Onze gepoedercoate voeg profielen 0227, met op maat gemaakte gatenpatronen, bieden niet alleen precisie in de gevelconstructie, maar ook esthetische veelzijdigheid. Het op maat gezaagde Aluminium L-profiel voor gevelbouw, een hoogwaardige en aanpasbare oplossing, weerspiegelt onze toewijding aan vakmanschap en flexibiliteit in ontwerp.

Een ander hoogtepunt is het gebruik van onze gepoedercoate blindklinknagels 0106. Deze nagels bieden niet alleen structurele ondersteuning, maar voegen ook een verfijnde afwerking toe aan de gevel. Hun corrosiebestendigheid en beschikbaarheid in verschillende kleuren maken ze ideaal voor diverse toepassingen in de dak- en gevelbouw.

Onze op maat gemaakte design verticale dilatatieprofielen voegden een uniek en aantrekkelijk visueel element toe aan het project, dat perfect aansloot bij het architecturale ontwerp.

De vakkundige uitvoering van het project door Jongeneel Projecten heeft gezorgd voor een opvallende en succesvolle realisatie van het O|2 Labgebouw. Wij danken onze partners en kijken uit naar verdere samenwerkingen waarin wij onze expertise, toewijding aan kwaliteit en uitgebreide totaalpakketten kunnen blijven bieden.